Saturday, July 27, 2013

Android/Windows Tablet PC Proizvođač iz Kine


Sa sedištem u Šenženu u Kini, Kilwa Tablet PC Proizvođač bavi se proizvodnjom tablet računara za potrošače na tržištu elektronike, kao i za industrijsko tržište mobilnih računara od 2009. Pre toga, bili smo jedan on najvećih proizvođača Mobilnih Internet Uređaja (MID) od našeg osnivanja 2006.

Kroz saradnju sa lokalnim distributerima, obezbedili smo milione MID/Slate/Tablet računara za potrošače/preduzeća/ministarstva širom sveta. 

Kilwa nudi najbolje Tablet PC računare sa najnovijom tehnologijom. Od jednojezgranih CPU do četvorojezgranih CPU, od TFT displeja do IPS displeja, zatim od Retina displeja, od samo bežične konekcije do 2g, 3g, CDMA I 4g LTE mobilne konekcije, Kilwa je uvek među vodećim proizvođačima Tablet računara koja je usvojila najsavremeniju tehnologiju kako bi ponudila bolje korisničko iskustvo i širu primenu mogućnosti.

Uspostavili smo bliske partnerske odnose sa različitim dobavljačima komponenata i pribora, uključujući SoC dobavljače Allwinner, Rock-Chip i MTK, dobavljače displej ekrana Tianma, Microelectronics, dobavljače ekrana na dodir Icetron i dobavljače baterija BPI.

Osim napredne hardverske specifikacije, takođe smo i pioniri u usvajanju najnovijih verzija operativnih Sistema, uključujući Android 4.2.2 (Jelly Bean) i Windows 8.2 (Windows Blue) od Googla i Microsofta respektivno. Pored ova dva najveća Operativna Sistema, takođe ulažemo u razvoj Ubuntu OS i  u istraživanje Firefox OS. Osim toga uskoro ćemo objaviti tablet x86 sa Android OS koji će imati najnapredniju CPU Bay Trail arhitekturu Intel procesora.

Sa dubokim razumevanjem u dizajn i proizvodnju Tablet računara, Kilwa pruža ODM/OEM usluge, uključujući industijski dizajn, kalup, PCBA dizajn, upravljanjem lancem snadbevanja, proizvodnje i usluge nakon prodaje.

Radeći zajedno sa profeisonalnim prodavcima mobilnih aplikacija, u stanju smo da obezbedimo najsavremenija rešenja. Naši privatno obeleženi Tableti imaju široku primenu na različitim industijskim tržištima, uključujući zdravstvo, obrazovanje, državnu bezbednost i logistiku. Naš tim inžinjera se od rane faze bavi analiziranjem zahteva i pruža hardversku soluciju koja je najbolje skrojena svakoj specifičnoj industriji. Veliko je zadovoljstvo pomagati poboljšanju efikasnosti proizvodnje klijenata sa našim velikim iskustvom u proizvodnji robusnih tablet računara.

Kako bi pružili najviši nivo usluga, sarađujemo sa lokalnim distributerima iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, USA, UK, Tajvana, Hong Konga, Koreje, Evrope i Južne Amerike. Za preduzeća koja su zainteresovana da postanu naši prodavci molimo Vas da kontaktirate naš prodajni tim.

No comments:

Post a Comment