Saturday, July 27, 2013

Fabricant de tablete Android/Windows din China


Cu sediul in Shenzhen, China, Kilwa Tablet PC Manufacturing a fabricat tablete atat pentru piata electronicelor de consum cat si pentru industria mobila incepand din anul 2009. Inainte de 2009, am fost unul dintre cei mai mari fabricanti de instrumente mobile pentru internet(MID) inca de la infiintare in 2006.
Prin cooperare cu distribuitorii locali, noi am furnizat milioane de MID/tablete atat clientilor cat si firmelor/guvernelor din toata lumea.
Kilwa ofera cele mai bune tablete PC avand cea mai noua tehnologie. De la un singur nucleu la 4 nuclee, display TFT pana la display IPS, apoi retina display, de la conectivitate doar Wi-Fi pana la 2g, 3G CDMA si 4G LTE. Kilwa este mereu printre primii fabricanti de tablete care adopta cele mai noi tehnologii pentru a oferi o experienta si mai buna utilizatorului si cat mai multe aplicatii posibil.
Noi am legat parteneriate apropiate cu multi furnizori de componente si accesori, inclusiv SoC Allwinner, Rock-Chip si MTK, furnizori de display-uri Tianma Microelectronics, furnizori touch-screen-uri Icetron si furnizori de baterii BPI.
Inafara de specificatiile hardware, noi suntem printre cei mai buni si cand vine vorba de ultimele sisteme de operare, inclusiv Android 4.2.2 (Jelly Bean) si Windows 8.1 (Windows Blue) de la Google si Microsoft. Inafara de aceste 2 sisteme de operare foarte cunoscute, noi investim si in dezvoltarea sistemelor de operare Ubuntu si facem cercetari pentru sistemele de operare Firefox. In plus, noi vom lansa in curand un Android pe o tableta X86 cu cel mai avansat CPU pe arhitectura Bay Trail de la Intel.
Cu o adanca intelegere a design-ului si fabricarii tabletelor PC, Kilwa ofera service ODM/OEM inclusiv design industrial, matrita, design PCBA, managementul lantului de aprovizionare, fabricare si servicii de vanzare.
Colaborand cu vanzatori de aplicatii mobile profesionale, noi suntem capabili sa oferim solutii de ultima ora. Tabletele noastre sunt folosite in diverse piete, inclusiv sanatate, educatie, securitate publica si logistica. Echipa noastra de ingineri se implica inca de la inceput facand o analiza de necesitati si ofera cele mai bune solutii hardware special concepute pentru orice industrie. Ne face o mare placere sa ne folosim de experienta noastra indelungata in fabricarea tabletelor, ca sa ajutam la imbunatatirea eficientei de productie a clientilor nostri.
Pentru a oferi cel mai inalt nivel de calitate, noi colaboram cu distribuitori locali din Romania, Moldova, Serbia, USA, UK, Taiwan, Hong Kong, Korea, Europa si Sudul Americii. Firmele interesate sa devina reselleri, va rugam contactati divizia noastra de vanzari.

No comments:

Post a Comment