Saturday, July 27, 2013

Производители на Android/Windows таблет компютри в Китай


Kilwa Tablet PC, със седалище Шензхен, Китай изобретява таблет компютри както за клиентите на електронната търговия така и за индистриалния мобилен компютърен пазар от 2009. За това време, ние бяхме едни от най-големите производители на Мобилни устройства за интернет (МУИ) от както нашата компания е основана през 2006.

Чрез съдружество с местни дистрибутори, ние сме снабдили клиенти/предприятия/правителства с милиони МУИ/шисти/таблет компютри от целия свят.

Kilwa предлага най-добрите таблет компютри с най-последната технология. От едноядрени до четириядрени CPU, от TFT дисплей до IPS дисплей, и към ретина дисплей, от Wi-fi към връзка 2g, 3G CDMA и 4G LTE клетъчна връзка, Kilwa е винаги сред водещите производители на таблети които са с последната технология, за да предложат по-добро изживяване на потребителя и по-добри възможности за приложенията.

Ние създадохме тесни връзки с различни доставчици на части и аксесоари, включително SoC suppliers Allwinner, Rock-Chip and MTK, доставчика на екрани за дисплеи Tianma Microelectronics, доставчика на тъч-скрийн lcetron и доставчика на батерии BPI.

Ние не сме само напреднали в хардуерните специфицкации, ние също така сме се снабдили и с последните версии на операционии системи, включително Андроид 4.2.2 (Jelly Bean) и Windows 8.1 (Windows Blue) от Google и Microsoft. Освен тези две основни операционни системи, ние също така инвесираме и в създаването на Ubuntu операционна система и за проучване на Firefox операционна система. В добавка, ние съвсем скоро ще пуснем на пазара Android на X86 таблет с най-доброто CPU на Bay Trail архитектура от Intel.

С голямо разбиране на дизайна и производството на таблети, Kilwa осигурява сервиз ODM/OEM, включително индустриален дизайн, шаблон, PCBA дизайн, управление на веригата за доставки, производство и сервиз след покупка.

Работейки заедно с професионални доставчици на мобилни приложение, ние можем да осигурим авангардни и добри индустриални решения. Нашите таблети на частния-етикет са използвани широко навсякъде в пазара на вертикалната индустрия, включително грижа за здравето, образование, охрана и  логистика. Нашия екип по инженерството се ангажира още от ранната фаза на анализ на изискванията и снабдява с най-подходящото хардуерно решение пригодено за специфична индустрия. Голямо удоволствие е да се подобрява ефективността на клиетнтите с нашия богат опит в производството на солидни таблети.

За да осигурим най-високо ниво на обслужване, ние си сътрудничим с местни доставчици от България, Балканите, Америка, Великобритания, Тайван, Хонк Конг, Корея, Сингапур, Европа и Южна Америка. За предприятията, които се интересуват да станат наши риселъри, моля свържете се с нашия екип по продажби.

No comments:

Post a Comment