Saturday, July 27, 2013

Android/Windows tablet PC výrobci v Èínì


Sídlící v Shenzhenu v Èínì, Kilwa Tablet PC Manufacturing vyrábí tabletové poèítaèe jak pro trh konzumní elektroniky, tak pro mobilní prùmysl od roku 2009. Do tohoto dne, jsme jedním z nejvìtších výrobcù Mobile Internet Devices (MID), již od našeho založení v roce 2006. 
Skrze naši spolupráci s distributory, jsme poskytli miliony MID/tabletových poèítaèù zákazníkùm/spoleènostem/vládám z celého svìta.
Kilwa nabízí nejlepší tabletové PC s nejnovìjší technologii. Od jedno jádrových procesorù až po ètyø jádrové, od displejù TFT po displeje IPS, poté retina displeje, od pøipojení pouze pøes Wi-Fi po mobilní pøipojení 2g, 3G CDMA a 4G LTE. Kilwa patøí mezi nejlepší výrobce, kteøí používají nejnovìjší technologii tak, aby uživateli poskytli lepší požitek z používání a vìtší škálu aplikací.
Uzavøeli jsme pevnou dohodu s rùznými dodavateli komponent a vybavení, vèetnì SoC   dodavatelù Allwinner, Rock-Chip a MTK, dodavatelé obrazovek Tianma Microelectronics, dodavatele dotykových obrazovek Icetron a poskytovatele baterii BPI.
Nejsme pokroèilý pouze, co se hardwaru týèe, ale jsme také prùkopníci v osvojení si nejnovìjších verzí operaèních systémù, vèetnì Androidu 4.2.2 (Jelly Bean) a Windows 8.1 (Windows Blue) od Googlu, respektive Microsoftu. Mimo tìchto bìžných OS také investujeme do vývoje OS Ubuntu a do výzkumu OS Firefoxu. Navíc brzy vydáme Android na X86 tabletu s nejpokroèilejším CPU na architektuøe Bay Trail od Intelu.
S hlubokým porozumìním designu a výroby tabletových PC, Kilwa poskytuje ODM/OEM služby, vèetnì prùmyslového designu, ražení, design PCBA, supply chain management, výrobu a službu po prodání. 
Díky spolupráci s profesionálními prodejci mobilních aplikací, mùžeme poskytnout nejmodernìjší prùmyslová øešení. Naše private-label tablety jsou široce používány v rùzných vertikálních prùmyslových trzích, vèetnì zdravotnictví, vzdìlávání, veøejné bezpeènosti a logistice. Náš tým inženýrù se angažuje již od rané fáze analýzou požadavkù a poskytuje nejvhodnìjší hardwarové øešení ušité na míru jakémukoliv prùmyslu. Je nám velkým potìšením pomoci klientovi s efektivní výrobou, díky naší velké zkušenosti ve výrobì tabletù.
Pro poskytnutí vysoké úrovnì služeb, spolupracujeme s místními distributory z Èeska, Slovenska, USA, VB, Taiwanu, Honk Kongu, Koreji, Malajsie, Singapuru, Jižní   Afriky, Austrálie, Evropy a Jižní Ameriky. Obchodníci, kteøí mají zájem stát se naším distributorem, prosím kontaktujte náš prodejní tým. 

No comments:

Post a Comment