Saturday, July 27, 2013

Çin'deki Android / Windows Tablet PC Üreticileri


Shenzhen, Çin merkezli, Kilwa Tablet PC İmalatı 2009 yılından bu yana tüketici elektroniği pazarı ve mobil bilgisayar sektörü  pazarı için tablet bilgisayarlar yapıyor. Bundan önce, 2006 yılında Kuruluşumuzdan bu yana Mobil İnternet Cihazlarının (MID) en önemli üreticilerinden biri idi.

Yerel distribütörler ile yaptıkları işbirlikleri sayesinde, dünyanın her yerindeki müşterilerine / işletmelere / hükümetlere /MID milyonlarca tablet bilgisayarlar tedarik etti.

Kilwa en son teknoloji ile dontatılmıs en iyi tablet PC'leri sizlere sunuyor. TFT ekrandan IPS ekrana , dört çekirdekli işlemci , tek çekirdekli işlemci, retina ekran, Wi-Fi bağlantısı , 2g , 3G ,CDMA ve 4G LTE hücresel bağlantı, Kilwa önde gelen tablet üreticileri arasında her zaman daha iyi bir kullanıcı deneyimi ve daha geniş uygulama olanakları sunmayi amaçlar.

SoC tedarikçileri ; Allwinner, Rock-Chip ve MTK, display screen tedarikçileri ; Tianma Mikroelektronik, dokunmatik ekran tedarikçileri ; lcetron ve pil(batarya) tedarikçisi ; BPI'da dahil olmak üzere çeşitli parça ve aksesuar tedarikçileri ile yakın ortaklıklar kurduk.

Donanım özelliklerileriyle öncü olmakla kalmayıp , Android 4.2.2 (Jelly Bean) ve Google ve Microsoft Windows 8.1 (Windows Blue) dahil olmak üzere işletim sistemlerinin, en son sürümlerinin onaylanmasındada birer öncü olduk. Bu iki ana işletim sisteminin yanı sıra, Ubuntu işletim sisteminin gelişiminde ve Firefox OS için yapılan araştırmalara yatırım yapıyoruz. Buna ek olarak, yakında  intel'in en gelişmiş Bay Trail mimarili, android işletim sistemli X86 tabletini piyasaya süreceğiz.

Tablet PC tasarımını ve üretimini derin bir şekilde anlayan, Kilwa ODM / OEM hizmeti vermektedir. endüstriyel tasarım, kalıp, PCBA tasarım, tedarik zinciri yönetimi, üretim ve satış sonrası hizmeti de dahil.
Profesyonel mobil uygulama satıcıları ile birlikte çalışarak, üstün endüstri çözümleri sağlayabiliyoruz. Bizim özel etiketli tabletlerimiz ; sağlık, eğitim, kamu güvenliği ve lojistik gibi çeşitli dikey endüstri piyasalarında, yaygın olarak   kullanılmaktadır. Mühendislerimiz ihtiyaç analizini erken aşamada yürütmektedir ve her türlü sektöre özel ve en uygun donanım çözümü sağlar. Tablet üretiminde geniş bir deneyime sahip olmak ve müşterinin üretim verimliliğini artırmaya yardımcı olmak bizim icin büyük bir mutluluk.

En üst düzeyde hizmet sağlamak için, Türkiye, ABD, İngiltere, Tayvan, Hong Kong, Kore, Malezya, Singapur, Güney Afrika, Avustralya, Avrupa ve Güney Amerika'dan yerel distribütörlerle işbirliği yapmaktayiz. Bizim  ürünlerimizi satmak isteyen işletmeler lütfen hemen satış ekibimizle temasa geçiniz.

No comments:

Post a Comment